| Scoala | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hecate Yarrow Admin
Numarul mesajelor : 240 Varsta : 27 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Scoala Vin Mar 06, 2009 9:41 pm | |
| Spuneti despre profesori,materii,colegi. Profesori:Unii sunt super de treaba cum ar fi profa de engleza iar unii sunt foarte ai dracului cum e profu de romana(diriginte) si profa de franceza(doamne smulgei capu de pe umeri si dai-l la rechini) Materii:Doamne blesteama franceza si binecuvanteaza engleza!!!! Colegi:fite fite si iar fite inafara de baieti | |
|
| |
Amanda Co-Admin
Numarul mesajelor : 237 Varsta : 27 Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Scoala Vin Mar 06, 2009 9:44 pm | |
| Profesoti: Cativa sunt de treaba iar cativa sunt ai dracului cum e profu de mate(daca zicem ca nu intelegem lectia ne injura si ne da de 2 ori mai multe teme) Materii: Doamne fa ca orele de mate,franceza sa fie sterse din orar si restul orelor sa ramana! Colegii: Unii chiulesc,altii au fite,iar alti sunt calumea. | |
|
| |
Hecate Yarrow Admin
| Subiect: Re: Scoala Lun Mar 09, 2009 3:40 pm | |
| Te inteleg perfect la colegi.La mine in clasa baietii sunt de treaba dar fetele sunt niste fitoase de-ti vine sa le spanzuri de-un copac de la capatu lumii.Cu 3 colege ma intele cel mai bine:DyDy Taby si DeEa care intamplator sunt si cele mai bune prietene ale mele:D | |
|
| |
Saeki Hanami Newbie
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 28 Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: Scoala Sam Apr 25, 2009 8:25 pm | |
| Hmmm...La mine in clasa,baietii sunt obsedati,fetele umbla cu "yeeex" de parca ar imita(sa nu spun ce)...Dar totusi,sunt unii cu care ma inteleg bine chiar daca ma mai enerveaza cateodata...Cat despre profesori,sunt ok...Mai putin cel de fizica[,]care e un pampalau...Sa nu zic altcumfel^^ | |
|
| |
Shihouin Yoruichi Newbie
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 29 Data de inscriere : 24/04/2009
| Subiect: Re: Scoala Sam Apr 25, 2009 9:13 pm | |
| Pei, pe la noi profii is idioti de zile mari,mai ales aia de mate ><" zici ca nu ai inteles ceva ne mai face si sa nu mai zic cu handicapati si are un scris de tre s ate uiti cu lupa la el+ ca parca ar scrie i scriere cuneiforma.Colegii well, fetele cum s-a zis sunt fitoase mai ales una imi vine sa ii trag una de o lipesc pe usa xD,iar baietii mda...sunt unii de treaba da' altii deloc.Materile hmm eu una as vrea sa dispara matemtica [hate it -.-"] tot cu ea fizica si restu' sa ramana.Defapt daca ar fi dupa mene ar ramane Sportu';Desenu' ; dirigentie si romana[poate] in rest sa nu mai aud de alealalte. | |
|
| |
Hecate Yarrow Admin
| Subiect: Re: Scoala Lun Mai 04, 2009 3:57 pm | |
| totalmente de acord!inafara de romana:P | |
|
| |
Vinnd Cray Newbie
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 28 Data de inscriere : 20/04/2009
| Subiect: Re: Scoala Lun Mai 04, 2009 7:49 pm | |
| Pfoaiii profesorii!!! Cine s-a gandit sa-i puna in functii???!! Am niste profesoare de zile mari -_-" Cea de matematica este dusa rau de tot. Ne dicteaza un exercitiu... Unde ramasesem... a da la acesta [si ne explica altul] ne da cate 2 pagini [pe fiecare cate 20 si ceva de exercitii] ca tema. Cea de geografie O_O Pfoaiiii Arata ca o cioara :-$ Vine imbracata numai in rosu. O fusta de 18 cm si are 40 si ceva de ani :-L Mai poarta si ochelari cat farfuria O_O In rest sunt toti draguti. Profesoara de fizica mai ales =) Cred ca ar trebuii sa stiti ce se intampla in clsa la ora de fizica. Desi nu v-as dori sa fiti in clasa cu mine -_-" Cica suntem cei mai buni din scoala... probabil din cauza asta avem profesori asa handy. Suntem prea desteti pentru a mai invata ceva... :-L | |
|
| |
Hecate Yarrow Admin
| Subiect: Re: Scoala Mar Mai 05, 2009 5:49 pm | |
| Si clasa noastra este considerata cea mai buna din scoala dar.........suntem niste nebuni si nesimtiti:)) | |
|
| |
Alice Kaneto Newbie
Numarul mesajelor : 52 Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Scoala Dum Mai 10, 2009 2:23 pm | |
| Scoala... Pai nu pot spuen decat "NU NE PLACE SCOALA" Cu coelgii am toane...cand ma inteleg cand nu Cu profii...imi place Profa de geografie,si bibliotecara[dar nu se pune] materie preferata:geografia. Mi-ar placea si romana daca am face doar literatura
Inainte eram cea mai buna clasa din scoala...dar era doar un zvon:)) Pleaca profii plangand de la orele noastre sau cred ca vin teroristii peste ei la noapte | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scoala | |
| |
|
| |
| Scoala | |
|