| My GFX(nu platesc spitalizare ><") | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shihouin Yoruichi Newbie
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 29 Data de inscriere : 24/04/2009
| Subiect: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Vin Apr 24, 2009 10:57 pm | |
| Mda, pai m-am hotarat sa imi pun pana la urma gfx-urile...le voi pune cam de cand am inceput sa avansez pana acum,in prezent ; 1. Varianta 1: Varianta 2: Apropo daca nu chiar se observa cele doua variante difera pentru ca prima are liniutele acelea iar a doua nu Avatare: 1. 2. 3. Semnaturi: 1. 2. P.S: La avatare de data asta am luat dimensiuni mai mari ^^ Avtar: Sig: Mda,ca de obicei uit sa ma semnez >.> defapt nu as putea zice ca semnatura e char in totalitate creeata de mine eu am prelucrat-o dintr-un stock. Aaa da sa nu uit de ultimele pe care le-am facut foarte recent ^-^": 1. Si un wallpaper: 2.Anime wallpaper => Mda,stiu ca e cam sarac wallu' dar l-am facut in mare graba chiar inainte de a pleca la scoala >.> | |
|
| |
Amanda Co-Admin
Numarul mesajelor : 237 Varsta : 27 Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Sam Apr 25, 2009 12:40 am | |
| Foarte frumoasa! Ce programe folosesti? | |
|
| |
Hecate Yarrow Admin
Numarul mesajelor : 240 Varsta : 27 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Lun Mai 04, 2009 3:44 pm | |
| Superbe!Photoshop folosesti nu-i asa? | |
|
| |
Shihouin Yoruichi Newbie
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Mar Mai 05, 2009 12:17 am | |
| Mersi mult de pareri,Yepz PhotoShop well pana aici am folosit PhotoShop CS2 v 9.0 acum il folosesc pe Cs3 are mai multisoare efecte si lucrezi parca mai usor cu el (aka din cauza ca la alalat n ustiu pe und eumblasi si-asa e vechi de 1 an lucrez in el saracu' facand sig-uri zi de zi >~>),so new stuff: Gif-uri(le iau de la mic la mare )): 1. 2.Tot asta numa ca mai mic si am taiat cateva layere din el ^^; -stiu ca parca semana cu o inima care bate =]] trebuia sa fi luat layer-ul acela :]] 3. 4. Ehm...pey asta am facut-o scurta ca am avut nevoie de ea intr-un video ^-^"(da se cadeaza ca asa era video >.> mai 'ieftin'): Si sig: -stiu ca asta e prea mica T^T dar so ticnit Ps-ul mai degrba nu's chiar obisnuita cu marimile din Cs3(oarecum,sigu' asa era primul facut in Cs3 de aia o iesit mai naspa...) edit: aa uitasi de asta saraca de ea: -nu am vrut a fie sign,mai degraba era una pentru un forum,pe la portal <3* | |
|
| |
Amanda Co-Admin
Numarul mesajelor : 237 Varsta : 27 Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Mier Mai 13, 2009 2:02 pm | |
| Foarte frumoasa Imi poti da si mie programul? O sa iti trimit Id meu pe un mesaj privat daca nu il ai | |
|
| |
Shihouin Yoruichi Newbie
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Dum Mai 17, 2009 9:47 pm | |
| Well ti l-as da cu cea mai mare placere dar din pacate messu nu suporta atat T^T am incercat sa il trimit si altcuiva si pe la jumate sau chiar mai putin a scris "A problem occured...."...am incercat de mai multe ori insa nimic XD acum revin cu ceva nou... Astea sunt gacute chiar azi: Av: Sig: -stiu ca ii cam simplu prin unele parti...da il facui si pe'asta in graba...si poate ca merea vr'un alt fonf la sig XDD(app am o obsesie pentru "Xd" ) nu va mirati ca de ce o folosesc mai tot tmpu' prin post-uri ). Astea de acu' vreo cateva saptamani sau chiar luni XD: Primul meu desen in PS (asta dpa ce m-am `luptat` de vreo cateva luni cu ciudatenia aia intitulata 'Pen Tool" inafara de Yoruichi toate sunt Brush ): -pare destul de simplu I know, but mi-o luat `50 de ani` sa il colorez si sa ii adug umbre dupa ce trasasi conturul><" -la fata am observat ca so cam ticnit pen tool-ul si de aia o iesit asa ciudat >.> | |
|
| |
Haraju Moru Newbie
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 09/05/2009
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Lun Mai 18, 2009 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Shihouin Yoruichi Newbie
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Lun Mai 18, 2009 10:29 pm | |
| Nu, Xd acum numa am aflat de el >.> da' de curiozitate intreb de ce? ai intrebat? am cotrobait oleaca prin el si vad ca ii folositor Yehe am de unde sa iau c4d xD Acum noi set-uri: Avatare: Si o semnatura 1. | |
|
| |
Hecate Yarrow Admin
Numarul mesajelor : 240 Varsta : 27 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") Dum Iul 12, 2009 8:31 pm | |
| super sweet pozele...chiar te pricepi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My GFX(nu platesc spitalizare ><") | |
| |
|